Elkészült a város jövő évi programtervezete

2018. november 20., kedd, 10:35

Monor Város Önkormányzata legutóbbi, novemberi képviselő-testületi ülésén tárgyalta és fogadta el a város jövő évi tervezett programjait. Az október elején meghirdetett felhívásra válaszoló civil szervezetek, intézmények, magánszemélyek terveiből összeállított lista nem végleges; az év közben véglegessé váló programokkal folyamatosan bővül.

Monor vezetése fontosnak tartja, hogy minél színesebb, sokrétűbb programokra tudjuk invitálni az érdeklődőket, ezért köszönjük minden egyesületnek, civil szervezetnek, hogy kezdeményezik rendezvények szervezését. Kérjük, hogy az időpontok tervezésénél legyenek figyelemmel a már megadott dátumokra, hogy a városon belüli események ne jelentsenek egymásnak konkurenciát!

Amennyiben kérdése van, illetve egy adott dátumról szeretne érdeklődni, hogy terveztek-e más szervezet részéről programot, keresse fel a Vigadó munkatársait!

Várjuk Önöket a Monoron tervezett eseményekre 2019-ben is! A képviselő-testület által elfogadott programterv az alábbi linkre kattintva olvasható: Monor város 2019. évi programtervezete.