Kupamérkőzésekre készülnek a legmagasabb osztályban játszó monori csapatok

2018. október 30., kedd, 13:14

A két legnépszerűbb monori csapatsportág, a labdarúgás és a kosárlabda monori együttesei is kupamérkőzésekre készülnek a közeljövőben.

AZ NBII-ben szereplő férfi focisták a Magyar Kupa 7. fordulójában az Érdi VSE ellen lépnek pályára idegenben. A monori csapat jelenleg kieső helyen áll a másodosztályban, ennek ellenére egyértelműen a továbbjutás a csapat célja. Az NBIII Nyugati csoportjában jól szereplő érdiek elleni mérkőzést október 31-én, szerdán, 12-:30-kor rendezik.

A Női Magyar Kupa – melyben a monori csapat is érdekelt – már a negyeddöntőknél jár. Kék-fehér egyesületünk női csapata szintén NBII-ben szerepel, a Keleti csoport második helyén áll hét fordulót követően. A gárda az elődöntőbe jutásért az élvonalban szereplő szombathelyi Haladás-Viktória ellen lép pályára november 24-én, hazai pályán.

A legmagasabb osztályban, NBII-ben szereplő monori kosárlabdacsapat is egy osztállyal feljebb játszó ellenfél ellen lép pályára október 31-én, szerdán. A kosárlabdasport második számú hazai kupájában, a Dr. Hepp Ferenc Emlékkupában a nagy múltú MAFC gárdáját fogadja csapatunk a Városi Sportcsarnokban. A korábbi 7x bajnok és 5x kupagyőztes ellen a tisztes helytállás, és a remek hangulatú hazai mérkőzés lehet a reális cél.

Szurkoljunk együtt csapatainknak, HAJRÁ MONOR!