Útépítés miatt útlezárások várhatóak a hét végéig

2018. szeptember 25., kedd, 15:55

A Móricz Zsigmond utca Kistói úton túli szakaszának és a Pilisi utca elejének felújítása miatt útlezárásokra kell számítaniuk a környéken közlekedőknek. Az aszfaltozási munkák miatt szerdán a teljes szakaszon időszakos korlátozások lesznek, míg az ezt követő napokban egyes szakaszok teljes lezárására kerül sor.

A régi burkolat felmarása előzi meg az új aszfaltréteg terítését

Mint azt korábban olvashatták, idén teljes hosszában megújul a Móricz Zsigmond utca és a Pilisi utca első szakasza. A felújítás három ütemben valósul meg, ebből most a Kistói úttól a Katona József utcáig terjedő, 510 méteres útszakasz kapja meg az új aszfaltborítást. Emiatt a lentiek szerint számíthatnak a következő napokban forgalomkorlátozásra:

  • 09.26.-án (szerdán) a teljes szakaszon, részleges lezárás lesz
  • 09. 27.-én (csütörtökön) a Kistói úttól – Jósika utcáig teljes lezárás lesz 
  • 09.28.-án (pénteken) Jósika u.- Katona J. úti csomópontig teljes lezárás lesz
  • 09.29.-én (szombaton) részleges lezárás lesz a befejező munkák miatt.

Az építési munkák miatt a Monor helyi autóbuszjáratok terelt útvonalon közlekednek és nem érinti a Mikszáth Kálmán utca, Katona József utca, Monori Tesz-Vesz Óvoda és Pilisi utca elnevezésű megállóhelyeket. A forgalomkorlátozások időtartamára türelmüket, az esetleges kellemetlenségekért szíves megértésüket kérik a kivitelező munkatársai és a város vezetői.