Elkészült a Vigadó Kulturális és Civil Központ év végéig szóló programfüzete

2018. szeptember 10., hétfő, 11:11

Hagyományosan a nyár végén jelenik meg a Vigadó Kulturális és Civil Központ programjait bemutató kiadvány, melyben az év végéig szóló programok mellett 2019. első hónapjainak jelentősebb eseményeiről is tájékozódhatnak az érdeklődők.

A szabadtéri programok végéhez közeledve az Autómentes Nap és a Népzenei- és Néptánc találkozó részleteit olvashatják; míg beltéri programok között a tavaly őszi, sorozatos telt házat hozó előadásokhoz hasonlóan változatos programokkal készülnek. Tabuk nélkül előadás a párkapcsolati szakértő Pilát Gáborral; Szekeres Adrien akusztikus koncert; Varázsének című gyermekkoncert rajzfilm részletekkel.

November elején újra a város közepén működő moziba látogathatnak majd a vendégek! A MozgóMozi és a Vigadó közös szervezésében a Művelődési Ház nagyterme időszakosan moziteremmé alakul, ahol a legújabb premierfilmeket is megtekinthetik a látogatók! Az idén átadott Városi Sportcsarnokban szervezett koncertsorozat folytatásaként, októberben Caramel, decemberben WellHello, jövő év februárjában pedig Beatrice koncertre várják a közönséget.

A tíz éve megrendezésre kerülő adventi eseménysorozat ezúttal sem maradhat el a városi programok kínálatából, a történelmi egyházak közösségeivel közösen várják majd a monoriakat és környélbeli látogatókat az adventi vasárnapokon. A sorozat ezúttal is az Angyali üdvözlet című kiállítással veszi majd kezdetét a Vigadó Dísztermében és természetesen Monori Mikulás érkezésére is számíthatnak a gyerekek.

Az új évet Mocsári Károly szórakoztató, klasszikus zongorakoncertje nyitja, majd egy új sorozat veszi kezdetét: Monorra érkezik az ExperiDance táncszínház! A produkció célja a legmagasabb szintű művészi szórakoztatás, és a forradalmasított tánckultúra népszerűsítése. Az év első felében a Fergeteges – Sissi legendája és az Ezeregyév című produkciókkal várják majd az érdeklődőket!

Az iskolaszezon kezdetével újraindulnak heti rendszeres csoportjaik, várjuá az érdeklődőket a Vigadó Kulturális és Civil Központban és a Művelődési Házban induló programokra, klubokra és szakkörökre! A programfüzetben megtalálják a bérletes rendezvényeket, kiállításokat és természetesen más monori szervezetek eseményeit is. A kiadvány letölthető a Vigadó honlapjáról is az alábbi linkre kattintva: a Vigadó év végéig szóló programfüzete