Forgalomkorlátozások a hosszú hétvégén

2018. augusztus 16., csütörtök, 09:59

A városközpontban szervezett rendezvények miatt augusztus 18-án, szombaton; és augusztus 20-án, hétfőn forgalomkorlátozásokra kell számítaniuk a Monoron közlekedőknek.

Augusztus 18-án rendezik meg az idei utolsó FröccsSzombatot, emiatt 12:30 és 23:00 óra között lezárásra kerül a Kossuth Lajos utca rendőrség és könyvtár előtti szakasza.

Augusztus 20-án, Az Államalapítás Ünnepén szervezett városi rendezvény miatt lezárásra kerül a Kossuth Lajos utca a Vigadó és a katolikus templom (Ady Endre utca-Mátyás király utca) közötti  szakaszon. Az érintett útszakaszt 20-án reggel hat órától, 21-én reggel hat óráig tartják lezárva a szervezők. Ugyanebben az időszakban a Bajcsy-Zsilinszky Endre utca is lezárásra kerül a Forrás köz vonalában.

A Kossuth Lajos utca az esti koncert alatt részben lezárásra kerül a gyalogosforgalom elől is. 16 órától a Deák Ferenc utca – Bajcsy Zsilinszky utca között csak a Polgármesteri Hivatal oldalán található járdát használhatják az érdeklődők.

A fenti időszakokban az érintett Volánbusz járatok kerülőúton közlekednek. A szervezők előre is köszönik a lakosság türelmét és közreműködését!