Tovább bővül a Tiszta udvar, rendes házak száma Monoron

2018. július 3., kedd, 13:56

Az év elején – sorozatban immár harmadik éve – döntött úgy a képviselő-testület, hogy idén is meghirdeti az önkéntes városszépítők munkáját elismerő Tiszta udvar, rendes ház pályázatot.

A kiírásra ezúttal is szép számmal jelentkeztek érdeklődők, négy családi ház és négy társasház adta be határidőig a jelentkezését. Az első évek tapasztalatai alapján kis változás történt a kiírásban: egy évben kiadható címek száma már nincs korlátozva, ennek is köszönhető, hogy ilyen sok lakóközösség jelezte részvételi szándékát. A pályázatokat beadó kerteket az elbíráló Városfejlesztési és Pénzügyi Bizottság tagjai személyesen is meglátogatták; ezután döntöttek úgy, hogy minden jelentkező megérdemli az elismerést!  

Tiszta udvar rendes ház díjat vehet át családi ház kategóriában: Bán Orsolya, Dömötör Dóra, Gyömbér László és Sáfrány Ibolya. A társasház kategóriában pedig az Ady Endre u. 28., a Bánffy Dezső u. 27., az Esze Tamás u. 7., és a Nemzetőr u. 8. szám alatti társasházak kertjei, udvarai érdemelték ki az elismerést.

Minden díjazottnak gratulálunk és további szorgos munkát kívánunk! Reméljük, hogy jövőre is sokan csatlakoznak a kezdeményezéshez, melynek köszönhetően még több rendezett porta jelzi majd, hogy a monoriak törődnek a környezetükkel!