Vágányzári információ

2018. június 15., péntek, 08:47

A MÁV-START Zrt. tájékoztatja a lakosságot, hogy 2018. június 22-től és 2018. július 2-ig Monor – Pilis állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt a mellékletben csatolt vonatok módosított menetrend szerint közlekednek.
 
A Budapestről Ceglédig közlekedő zónázó vonatok 5 perccel később és hosszabb menetidővel közlekednek, a munkanapokon Szolnokig közlekedő zónázó vonatok pedig nem közlekednek a vágányzár időtartama alatt. A személyvonatok Budapestről 15 perccel korábban indulnak, illetve Budapestre közforgalmú menetrendben meghirdetetthez képest később érkeznek.
 
Budapestről a Debrecen, illetve Szeged irányú InterCity vonatok 10 perccel korábban közlekednek, míg a Budapest – Záhony között közlekedő sebesvonatok csak Ceglédtől, illetve Ceglédig közlekednek, ahol az átszállási lehetőség biztosított.
 
A vágányzár időtartama alatt jelentős változások lesznek a menetrendben, ezért ezúton is kérjük, hogy az utasok ne megszokás szerint közlekedjenek, figyeljék a kihelyezett tájékoztató hirdetményeket, illetve használják a www.mavcsoport.hu oldalon elérhető MÁV-START menetrendi keresőjét az aktuális információkért.

VÁGÁNYZÁRI INFORMÁCIÓ 2018.06.22.-2018.07.01.