Az Ady Úti Általános Iskola lett a legsportosabb

2018. június 28., csütörtök, 14:36

Monor város önkormányzata minden évben meghirdeti a Monor Város Legsportosabb Iskolája játékos versenyt. Ezzel is ösztönözni szeretnék, hogy minél többen válasszák a testmozgás valamilyen formáját szabadidejükben is. Az eddigi évek versenyszámai – kosárlabda (streetball), futás (külön váltó és síkfutás), úszás, sakk, labdarúgás – idén új számmal a májusi Strázsahegyi Tekerő kerékpárversennyel is kiegészültek.

Minden versenyt más-más iskola vagy önkormányzati tulajdonú társaság bonyolított le, melyek szervezésben nyújtott közreműködésüket ezúton is köszöni a város vezetése. Az egységes pontozási rendszernek köszönhetően szoros eredmény alakult ki az egész tanévet magába foglaló sorozat végére. Az idei évben eggyel több győzelmének köszönhetően az Ady Úti Általános Iskola nyerte a vetélkedőt, a Jászai Mari Általános Iskola előtt. A képzeletbeli dobogó alsó fokára a Nemzetőr Általános Iskola került, míg negyedik helyen végzett a Kossuth Lajos Általános Iskola. Köszönjük a részvételt a két középiskolának, a József Attila Gimnázium és Szakgimnáziumnak és a Szterényi József Szakgimnázium és Szakközépiskolának.

Minden résztvevő gyermeknek, felkészítőiknek és szervező pedagógusnak köszönjük a közreműködést és gratulálunk az elért eredményekhez! Reméljük, hogy jövőre is sportban gazdag tanév elé néznek a monori gyerekek, addig is kellemes nyarat kívánunk!