Szombaton rendezik a Strázsahegyi Tekerőt

2018. május 9., szerda, 09:00

Idén májusban újra megrendezi a Vigadó Kulturális és Civil Központ a helyi kerékpáros tömegsport legfontosabb eseményét. Az amatőr terepkerékpár verseny idén bekerült a Város Legsportosabb Iskolája vetélkedő versenyszámai közé.

 

Monor Város Önkormányzatának Emberi Erőforrások Bizottsága minden évben meghirdeti a monori iskolák részére szóló játékos versengést. Ezzel is szeretnék ösztönözni, hogy  az általános iskolások minél aktívabban vegyenek részt a város sport és tömegsport életében. Az eddigi évek versenyszámai – kosárlabda (streetball), futás (külön váltó és síkfutás), úszás, sakk, labdarúgás – idén új számmal a május 12-én megrendezésre kerülő Strázsahegyi Tekerő kerékpárversennyel is kiegészül.

Május második szombatján 9 órától több korosztályban indulnak a versenyek, Monoron a Bacchus térről. Korosztályonként az első három helyezett értékes ajándékot kap. A tekerő ideje alatt vetélkedők, ugráló vár és kézműves foglalkozások várják az érdeklődőket. A versenykiírás és a nevezési lap letölthető a www.vigadokft.hu honlapra kattintva.