Keddig lehet jelentkezni az idei Tiszta udvar, rendes ház pályázatra

2018. május 14., hétfő, 06:51

Az elmúlt években nagy érdeklődést kiváltó pályázatban idén apró, de lényeges változás történt: az adható címek száma nincs korlátozva. A város vezetése úgy döntött, hogy a nevezők közül mindenki megkaphassa az elismerést - természetesen akinek portája kellően rendezett! Zsombok László polgármester így mutatta be a városszépítő kezdeményezést:
- Tapasztaljuk Monoron is, hogy a szép kertek és rendezett udvarok látványa jó hatással van az emberekre. Mi sem valljuk be, de minden kerttulajdonos azt reméli, hogy a következő zsűrizés alkalmával talán ő kertjét választják a legtisztábbnak, legszebbnek. Fontos tudni, hogy a parkosított udvarok mellett a rendben tartott kiskertekkel is érdemes nevezni, hiszen az eddigi években az ilyen jellegű pályázatokat is díjazták.

A parkosított udvarok mellett a rendben tartott kiskertekkel is érdemes nevezni

A kiírás szerint várják családi ház, társasház, telephely, valamint utca és utcaszakasz kategóriákban a jelentkezéseket. Családi ház kategóriában emléktáblát és oklevelet; utcák, illetve utcaszakaszok vándorkupát kapnak elismerésül. A tavalyi évben elismerést kapott portákat az alábbi linkre kattintva tekinthetik meg: Tiszta udvar, rendes ház 2017.

Tavaly hat monori lakóház és két társasházi közösség részesült elismerésben

Szépítsük tovább együtt városunkat és környezetünket! A pályázattal kapcsolatban bővebb információ kérhető a Polgármesteri Hivatal MŰVÁK Irodáján, vagy telefonon a 06-29/612-317-es számon. A jelentkezési lap letölthető az alábbi linkre kattintva: TISZTA UDVAR, RENDES HÁZ.