Forgalomkorlátozások június 9-én

2018. május 31., csütörtök, 16:04

A június 9-i Borvidékek Hétvégéje miatt, biztonsági és szervezési okokból lezárásra kerül a gépjárműforgalom elől több, a Strázsa-hegyre és a monori pincefaluba vezető útszakasz. A szervezők ezzel a Monorra érkező több ezer látogató biztonságos gyalogos közlekedését, valamint a rendezvényen fontos kisvonat járat menetrendjét biztosítják.

A gépjárműforgalom elől 10:00-23:00 óráig lezárásra kerül a
- Strázsahegyi dűlő; a Csokonai utca-Strázsahegyi dűlő kereszteződésétől
- Mendei út; az Acsádi utca-Mendei út kereszteződésétől
- Rizling dűlő; a Locsodi utca-Rizling dűlő kereszteződésétől

A rendezvény központi tere a Szent Orbán-tér megközelíthető gyalogosan, kerékpárral vagy a Vigadó – Szent Orbán-tér útvonalon 11:00-22:30 között közlekedő kisvonattal.

A pincetulajdonosok és a rendezvény szervezésében érintettek behajtási engedélyt kérhetnek a Vigadó Kulturális és Civil Központ irodáiban. Felhívjuk figyelmüket, hogy az esti Bikini koncert miatt, 19 óra után behajtási engedéllyel is csak a Leányka dűlőig („háromház”) közlekedhetnek! Kérjük a 19:00 és 23:00 óra között gépjárművel távozókat, hogy a Mendei út vagy a Locsodi út irányában hagyják el a rendezvény területét! 

A gépkocsival érkezőknek ingyenes parkoló áll rendelkezésükre közvetlenül a vendégváró pincéknél végződő Locsodi úton. Emellett javasoljuk a városközpontban található parkolók használatát, ahonnan a kisvonat járat segíti a közlekedést.

Előre is köszönjük a lakosság megértését és közreműködését! Vigadó Kulturális és Civil Központ