A Monori SE az NBIII Keleti csoport bajnoka

2018. május 3., csütörtök, 11:20

A Monori Sportegyesület labdarúgó csapata a bajnokság vége előtt öt fordulóval hódította el a bajnoki címet, így kiharcolta a jogot a jövő évi NBII-es szereplésre! Az elmúlt hétvégén a tabella második helyezettje nem tudott győzelmet aratni, így haza pályán, a DVTK II elleni győzelemmel ünnepelhetett a csapat.

A klub honlapján dr. Selei András sportigazgatója értékelt: – Ez a csapat sikerre alakult, és az ország 32 legjobb labdarúgó csapata közé repítette Monort! Óriási gratuláció mindenkinek, aki az elmúlt években tett a sikerért. A szisztematikus, megtervezett és befektetett sok munka két év alatt megtérült, teljesen megérdemelten zúgott a bajnokcsapat-bajnokcsapat, hat fordulóval a szezon vége előtt.

Fotó: Szabó Kriszti I monorse.hu

A bajnoki győzelmet az egyesület tragikus hirtelenséggel elhunyt elnökének ajánlotta: - Csapatunk a bajnoki címét Gábor Attila emlékének ajánlja, aki éveken át szívvel-lélekkel dolgozott ezért a sikerért. Végre sikerült, megcsináltuk, köszönünk mindent Attila, nagyon büszke lehetsz a fiúkra – olvasható a monorse.hu oldalon.

Gratulálunk mindenkinek, aki részese volt a sikernek, a hátralévő mérkőzéseken is HAJRÁ MONOR!  

A bajnokcsapat tagjai: Balanescu Dániel, Balogh Milán, Barthel Gábor, Berki István, Bonifert Péter, Bozsó Antal, Csicsek Levente, Fábián Dániel, Félix Gergő,  Fazekas Richárd , Ficsor Richárd, Haragos Viktor, Hunya Krisztián, Karacs Dániel, Katona Roland, Kelemen Ádám, Király Dávid Májer Gergő, Mészáros László, Mundi Zoltán, Paulovicz Dániel, Pintér Dominik, Sági Milán, Tamás Dávid, Tóth Ádám, Tóth Ádám, Tóth Barna, Urbán Gábor, Villányi Gergely.

Stáb: Horváth Dávid, Selei Ernő, Kajli Zoltán, Ócsai István, Varró Zoltán, Bajári Tamás, Angyal Tamás, dr. Selei András, Tóth Sándorné, Nóri, Kovács Zoltán, Schmidt Ádám, Varró Barbara, Spárgl Dezső, Sander Hajnalka, Szabó Kriszti, Dócs Ákos.

Fotó: Szabó Kriszti I monorse.hu