Népszerűek a kulturális programok az új helyszínen is

2018. április 4., szerda, 08:02

A Vigadó Kulturális és Civil Központ szervezési lehetőségeit is bővíti a sportcsarnok multifunkcionális jellege. A tervezés során is fontos szempont volt, hogy a sportcélú hasznosítás mellett kulturális programoknak is helyet adhasson az épület – hiszen a városban nem volt kétszáz főnél nagyobb befogadóképességű előadóterem.

Március elején a NEOTON együttest telt ház fogadta

Rövid idő alatt is látszik, hogy a közönség hamar megkedvelte a sportcsarnokot. A szervezők – a Vigadó Díszterme és a Művelődési Ház után – a jóval nagyobb befogadóképességű helyen is sorra telt házzal rendezik a programokat. A februári megnyitó sikere után, március elején a Neoton idei turnéjának első állomása volt városunk. Ezerötszáz lelkes rajongó énekelte végig a két órás, valódi showműsort. Röviddel ezután, a jól ismert mentálhigiénés szakember Pál Feri atya tartott előadást telt ház előtt. A koncertek sora májusban az Edda Művek fellépésével folytatódik! A jegyértékesítés megkezdődött, garantáltan minden jegyet eladnak majd, így nem érdemes sokáig várni a jegyvásárlással.

Pál Feri atya előadása a Vigadó Díszterme után a sportcsarnok nézőterét is megtöltötte

A szabadtéri rendezvények időszakának beköszöntével a zenei programok is kültérre költöznek majd. A megszokott két nagy koncertet – Borvidékek Hétvégéje és augusztus 20. – idén nyáron minden hónapban FröccsSzombat események egészítik ki. Változatos és ingyenes zenei kínálat, finom ételek és remek monori borok biztosítják majd a szórakozást ezeken a nyárestéken - miközben a szervezők már a téli zenei programokat egyeztetik.