Közel egy éve tart a veretlenségünk az NBIII-ban

2018. április 10., kedd, 07:37

A Monori SE labdarúgócsapata vezeti a bajnokság Keleti csoportját – tudja ezt minden monori szurkoló. A csapat emellett közel egy éve nem kapott ki bajnoki mérkőzésen, és hazai pályán készül a sorozat 25. veretlen meccsére.

Legutóbb is hazai pályán köszöntötte a csapat a szurkolókat
Fotó: Szabó Kriszti I monorse.hu

Utoljára a tavalyi szezon vége előtt, 2017. május elején hagyta el vesztes félként a pályát a kék-fehér csapat. Azóta – 24 bajnoki mérkőzésen – nem talált legyőzőre, legutóbb éppen a Füzesgyarmat SK ellen tudtak győzni hazai pályán. - 350 szurkoló előtt egy erős, masszív ellenfél érkezett Monorra – értékelt dr. Selei András sportigazgató az egyesület honlapján. Jól kezdtek a vendégek, egyenlő erők küzdelmét láthatták a kilátogatók. A 26. percben szerezte meg a monori csapat a vezetést, melyet a szünet előtt büntetőből egalizált a Füzesgyarmat. A második játékrészre sikerült megújulni, egy gyorsan született gól döntötte el a találkozót. Nagyon nehéz 6 meccses szériát zártunk sikeresen: 5 győzelem és 1 döntetlen az eredmény. - Hihetetlen sorozat az idei bajnokságban: 20 meccs 52 pont, 0 vereség! – zárta értékelését a sportvezető.

A 48. percben született a győztes gól
Fotó: Szabó Kriszti I monorse.hu

A jó szériának köszönhetően, jelenleg 9 pontos előnnyel vezetjük a táblázatot az ESMTK előtt, a harmadik helyhez képest már 17 pontos fórral állunk. Az utánunk következő pesterzsébeti csapat otthonában még pályára lépünk a bajnokság vége előtt három fordulóval. Ha addig tartja a csapat a jó formáját, akkor ez a meccs lesz döntő jelentőségű a hőn áhított bajnoki cím szempontjából!

Addig azonban még néhány nehéz mérkőzés vár a monoriakra, hétvégén a táblázat negyedik helyezett csapata az MTK II érkezik vendégjátékra. Esélyesként futhatunk ki a gyepre, elbízni azonban nem szabad magát a csapatnak – kék-fehér ellenfelünk három győzelmet is szerzett már a szezonban idegenben! A meccset kivételesen vasárnap, 16 órai kezdettel játsszák a Balassi utcai sportpályán, várják a szurkolókat, HAJRÁ MONOR!