Meghívó lakossági fórumra

2018. március 2., péntek, 13:46

Felhívás - meghívó lakossági fórumra

A város külterületén, a 4. számú főút mellett fekvő 0309/5; 0309/6 és 0309/8 hrsz. ingatlanokon a Phlegon Kft. megújuló energiaforrás hasznosító napelem erőmű fejlesztését tervezi. Ennek érdekében a területet az Önkormányzat 667/2017. (XII.14) KT határozatában kiemelt fejlesztési területté nyilvánította és kezdeményezi a településrendezési eszközeinek módosítását a projekt megvalósíthatósága érdekében. A módosítás tárgyalásos eljárás keretében készül.


Monor Város Önkormányzata ezúton tájékoztatja a lakosságot, érdek-képviseleti és civil szervezeteket, vallási közösségeket, érintett ingatlan tulajdonosokat és gazdálkodó szervezeteket a módosítás megindításáról és a tervezetet véleményezésre bocsájtja, valamint az ismertetésére lakossági fórumot tart.

A lakossági fórum időpontja:
2018. március 12. 17:00
helye a Monori Vigadó oktató terme.

A fórumra minden érdeklődőt tisztelettel várunk. A tervek az alábbi címre kattintva megtekinthetők: Településrendezési eszközök módosítása.

A településrendezési eszközök tervezett módosításával kapcsolatos véleményüket, javaslataikat a helyszínen, vagy a fórum időpontjáig e-mailben a titkarsag@monor.hu címen, illetve levélben a Polgármesteri Hivatal címére ( 2200 Monor, Kossuth Lajos utca 78. -80. ) tehetik meg.

dr. Zsombok László
polgármester