Városi programterv 2018

2018. február 20., kedd, 07:54

A Vigadó Kulturális és Civil Központ, Monor Város Önkormányzatának megbízásából 2018. évre is elkészítette a város éves programtervét, melyet a képviselőtestület is tárgyalt és elfogadott. Változás az elmúlt évekhez képest, hogy most csak az első féléves programok véglegesítése történt meg. Az év második felében tervezett események egyeztetése folyamatosan zajlik.

Monor vezetése fontosnak tartja, hogy minél színesebb, sokrétűbb programokra tudjuk invitálni az érdeklődőket, ezért köszönjük minden egyesületnek, civil szervezetnek, hogy Önök is kezdeményezik rendezvények szervezését. Kérjük, hogy az időpontok tervezésénél legyenek figyelemmel a már megadott dátumokra, hogy a városon belüli események ne jelentsenek egymásnak konkurenciát!

Amennyiben kérdése van, illetve egy adott dátumról szeretne érdeklődni, hogy terveztek-e más szervezet részéről programot, keresse fel a Vigadó munkatársait!

Várjuk Önöket a Monoron tervezett eseményekre! A képviselő-testület által elfogadott programterv az alábbi linkre kattintva olvasható: 2018. I. féléves programterv.