TAO támogatási lehetőség a monori kosárlabda javára

2018. január 8., hétfő, 15:40

A Monori Sportegyesület Kosárlabda Szakosztálya ezúton is keresi azokat a támogatókat, akiknek lehetősége van saját cégeikben, munkahelyükön a Társasági Adóról szóló (TAO) törvény látvány-csapatsport támogatásáról szóló döntéseket meghozni, illetve a döntéshozók felé a támogatás lehetőségét felvetni.

Fontos tudni, hogy az erre jogosult vállalkozások számára ez a támogatási forma semmilyen plusz költséggel nem jár, hiszen a TAO törvény vonatkozó rendeletei szerint az ilyen támogatások csökkentik a fizetendő társasági adót.

A monori kosárlabda jövője szempontjából kiemelkedő fontosságú, hogy ezt a támogatási formát a lehető legjobban kihasználjuk, mert ezekből a támogatásokból tudjuk fizetni a kosárlabda sportot választó gyerekek edzéséhez, versenyeztetéséhez szükséges felszereléseket, költségeket. Sporttámogatással kapcsolatos kérdéseivel keresse Mészáros Győzőt a szakosztály elnökét a  +36-30/380-85-96-os telefonszámon vagy a meszaros.gyozo@t-email.hu e-mail címen.

Az idén 45 éves a MSE kosárlabda szakosztálya ma 150 fős tagsággal rendelkezik, ezzel Monor sportéletében az egyik legnagyobb utánpótlás bázissal és hagyománnyal rendelkező szakosztálya; sportolási lehetőséget biztosítanak a kisgyermek kortól az öregfiúk csapatig. Komoly terveik vannak a jövőre nézve a kosárlabda, mint tömegsport lehetőség elterjesztésében; valamint az egyre magasabban jegyzett bajnokságokban való szereplésben.

A sporttámogatási rendszer lehetővé teszi, hogy korszerű sportfelszerelések kerülhessen az egyesület birtokába, hogy fejlődő infrastruktúra és bővülő szakemberállomány segítse a monori gyerekek fejlődését a jövőben! 

A szakosztály bemutatkozó anyagát letölthetik az alábbi linkre kattintva: Monori Sportegyesület Kosárlabda Szakosztály.