Monori kötődésű zenészek a sportcsarnok színpadán

2018. január 29., hétfő, 13:44

Két helyi kötődésű, országosan ismert együttes koncertjével nyitja meg kapuit a Monor Városi Sportcsarnok! A február 3-i nyitórendezvényre a monori énekessel felálló Irie Maffia zenekart és Pleszkán Frigyes lányának együttesét a Soulbreakers zenekart hívták meg a szervezők. Jegyek elővételben 1.000 és 1.500 forintért kaphatóak, a helyszínen 2.500 forintért válthatnak majd belépőjegyet. 

A hazai fesztiválok és klubok egyik kedvenc együttesét, az Irie Maffiát jól ismerhetik a monoriak, hiszen 2015 után második alkalommal köszönthetjük őket az ezer pince városában. A csapat egyik énekese, a Monoron felnövő és itt élő Kéri András Columbo így nyilatkozott a közelmúltban - Boldogan vállalta el a felkérést a zenekar, hiszen élénken él bennünk a két évvel ezelőtti augusztus 20-i főtéri koncert kiváló hangulata.

A Pleszkán Écska vezette Soulbreakers együttest a 2016-os X-faktorban ismerhette meg az ország. A csapat három energikus, hangszerét uraló muzsikusra építi produkcióit, akik játékukkal méltó alapot biztosítanak a két frontembernek. A csapat már a kezdetektől fogva előszeretettel ötvözi a blues muzsikát, a soul zene lágyabb hangzását, a rockzene elemeivel. Az így létrehozott stílust ők maguk heavysoul névre keresztelték.