A kulturális programokban is új lehetőségeket teremt a sportcsarnok

2018. január 23., kedd, 16:48

A most elkészült modern létesítmény a sportcélú hasznosítás mellett rendezvények szervezésére is új lehetőségeket teremt a városban. A tervezés kezdetétől törekedett a Monori Városfejlesztő Nonprofit Kft. a multifunkciós kihasználtság lehetőségeinek megteremtésére. A sportcsarnok sportcélú szervezése az üzemeltető Monori Sportcsarnok Nonprofit Kft. feladata lesz majd. 

A városban beltéri programokat évek óta telt házzal szervező Vigadó Kulturális és Civil Központ a sportcsarnok kulturális célú szervezésének is részese lesz. A február 3-i nyitókoncertre a – monori kötődésű – Irie Maffia zenekart kérték fel, az első nyilvános eseményre kedvezményes áron válthatóak belépőjegyek! A felnőtt korosztályra is gondoltak szervezők, március elején a Neoton Família Sztárjai adnak élő koncertet a csarnokban. Az első néhány hónap programjait a Vigadóban mindig telt házat vonzó Pál Feri atya előadása egészíti majd ki.

A tavasz közepétől ismét a szabadtéri, ingyenes rendezvények várják majd az érdeklődőket Monoron, melyekről a Strázsa újság következő számaiban olvashatnak majd részletesen!