December első hetétől ismét szervezett korcsolyaoktatás a monori iskolásoknak és óvodásoknak!

2017. november 20., hétfő, 13:15

December első hetétől ismét szervezett korcsolyaoktatás a monori iskolásoknak és óvodásoknak!

Monor Város Önkormányzata örömmel tájékoztatja Önöket, hogy 2017. december 4-től – a téli szünet kivételével, amikor egyénileg lesz látogatható – 2018. január 28-ig az óvodai nevelés és iskolai oktatás keretén belül is ismét lehetőség lesz gyermekeik számára szervezett módon, oktatóval a monori jégpálya használatára a Monor SE Sporttelepén (2200 Monor, Balassi u. 36.).

Az Önkormányzat vállalja a gyermekek korcsolyaoktatásának, illetve a nevelési, oktatási intézményekből busszal a jégpályára történő szállításának költségét.

A busszal történő utazás ideje alatt Monor Város Önkormányzata gondoskodik az óvodák, iskolák pedagógusainak, dajkáinak segítségével a gyermekek felügyeletéről. Az oktatás idején a korcsolyaoktató felügyeli a gyermekeket és ő felel a gyermekek testi épségéért, biztonságáért, vállalja az oktatásra hozott, az oktatás idejére rájuk bízott gyermekek fokozott felügyeletét, biztonságos korcsolyaoktatásuk feltételeinek megteremtését, a balesetek megelőzését.

Az oktatásokra jelentkezni az iskolában az osztályfőnököknél, testnevelő tanároknál, az óvodákban az óvónőknél lehet. Mindenkit arra bíztatunk, hogy éljen a lehetőséggel és jelentkezzen gyermekével!