Idegenben is jól szerepeltek férfi csapataink

2017. november 14., kedd, 08:09

Az elmúlt hétvégén idegenben léptek pályára a legnépszerűbb monori sportágak férfi csapatai. A labdarúgók és a kosárlabdázók is sikeres túrát zártak, mindkét gárda győzni tudott!

Időrendben előbb a labdarúgók léptek pályára Gyöngyösön. Az NBIII Keleti csoport listavezetőjeként kötelező győzelemként, 1-3 arányban nyerték meg a mérkőzést. Dr. Selei András sportigazgató így értékelte a látottakat: - Az idei évben óriási érdeme a csapatnak, hogy a "kötelező" mérkőzésekről szinte hiba nélkül hozzuk el a 3 pontot. Így volt ez most is, és koncentrált első félidővel, három gólos előnyt szerezve, sima győzelmet arattunk Gyöngyösön. Mint arról beszámoltunk múlt héten, két hazai mérkőzéssel zárják az őszi szezont a focisták, várják a szurkolókat!

Idegenben is zengett a HAJRÁ MONOR!

A kosárlabdázók az NBII Közép A csoportjában az eddig nyeretlen Ziccer KS csapatához látogattak. Jól kezdték a mérkőzést, sikerrel lepték meg a hazaiakat, akik jó dobóformával egy ideig tartották a lépést a monori csapattal. Erre reagálva a látogató szigorított a védekezésén, ennek köszönhetően jelentősnek mondható előnnyel zárták az első félidőt.

A második játékrész nagy megindulással kezdődött, egy 2-23-as rohanással gyorsan húsz pont fölé nőtt a különbség a javunkra. Ezzel gyakorlatilag le is csengett a meccs érdemi része, mert a dinamikus duójára építő vendéglátó ugyan néhány perc alatt visszakapaszkodott tíz ponton belülre, de a monoriak ismét bekeményítettek védekezésben, ezáltal megint nyílt az olló a felek közötti távolságot tekintve. A fővárosiakban már nem volt esélyük arra, hogy megakadályozzák a mieink zsinórban aratott harmadik győzelmét: Ziccer KS - Monori SE 80-99.

Az NBII kosárlabda-csapat tavalyi csapatképe

Az NB II-es férfi felnőtt kosárlabdázóink, legközelebb november 17-én játszanak a Szterényi iskola csarnokában! A 19 órakor kezdődő találkozón nagy szükségük lesz szurkolóik segítségére, mert az élbolyba várt BLF KK lesz az ellenfelük!

Forrás és fotók: monorse.hu