Döntetlen a rangadón - továbbra is a tabella élén

2017. november 9., csütörtök, 08:12

0-0 arányú döntetlent játszott legutóbb hazai pályán a Monori SE csapata, amivel továbbra is őrzi vezető pozícióját az NBIII Keleti csoportjában. Sőt, a nemzeti bajnokságokban szereplő 80 csapat közül egyedüli veretlenként szerepel városunk csapata! Legutóbb a tabella második helyén álló ESMTK csapata is hiába próbálkozott győzni a monori kék-fehér gárda ellen.

A bajnokság 13. fordulójának rangadóján igazságos döntetlen született. A szép őszi időben játszott mérkőzés szép játékot nem hozott; cserébe végletekig kiélezett csatát láthatott a szép számú nézőközönség. Ezúttal nem tudták az eddig látott kreatív támadó futballt játszani a játékosok a jól felkészített ellenféllel szemben. A játék minősége most elmaradt a megszokottól, de lehet javítani Gyöngyösön, ahová ingyenes szurkolói buszt indít az egyesület és reméljük minél több monori szimpatizáns elkíséri a csapatot.

Az őszi szezonból ezután két hazai mérkőzés lesz még hátra: gyöngyösi vendégjátékunk után előbb a Tiszafüred csapatát fogadjuk, majd a Salgótarján érkezik vendégjátékra. Utóbbi - a tavaszi első fordulóból előrehozott játéknap - újabb rangadónak számít, hiszen az Monori SE és az ESMTK mellett a nógrádi megyeszékhely csapata számít a bajnokság esélyesének!