Elkezdődött a város 2018-as programtervének elkészítése

2017. október 10., kedd, 14:07

Ahogy az elmúlt években megszokhatták, a Vigadó Kulturális és Civil Központ készíti el a város éves programtervét. A 2018-ra vonatkozó adatok begyűjtése megkezdődött, ez alapján fogják a képviselő-testület elé terjeszteni a jövő évi városi programtervet. Az ingyenes programok megjelennek a város Minőségi díjjal elismert honlapján és bekerülnek a Strázsa újság aktuális számába is. A szervezők ezzel is segítik a civil szervezetek, egyházak, intézmények programjainak összehangolását és népszerűsítését. 

Városunk vezetése fontosnak tartja, hogy minél színesebb, sokrétűbb programok legyenek Monoron, ezért köszönettel vesszük, ha Önök is kezdeményezik rendezvények szervezését. Kérjük, hogy az időpontok tervezésénél legyenek figyelemmel a már lekötött dátumokra, hogy a városon belüli események ne jelentsenek egymásnak konkurenciát! Amennyiben kérdése van, illetve egy adott dátumról szeretne érdeklődni, hogy terveztek-e más szervezet részéről programot, keressék az alábbi elérhetőségeket: 06-29/413-212, vigado@vigadokft.hu.

Amennyiben a városban működő szervezetként, egyesületként, intézményként olyan programot terveznek, melyet szeretnének a városi programtervben megjelentetni, kérjük, hogy a szükséges adatlapot küldjék el a Vigadó munkatársai részére. Az adatlap letölthető városunk honlapjáról IDE KATTINTVA, szerkeszthető formátumban pedig a VIGADÓ honlapjáról . Természetesen személyesen is átvehető, melyet kitöltve, 2017. október 25-ig, postai úton, e-mail-ben vagy személyesen is leadhatnak.

Monori civil szervezet és a Vigadó közreműködésében jött létre a FröccsSzombat is