Egyedüli veretlen csapatként listavezető a Monori SE

2017. október 17., kedd, 13:16

A teljes, 48 csapatos NBIII-as mezőnyben egyedüliként őrzi veretlenségét a monori kék-fehér együttes. A jó szereplésnek köszönhetően tíz forduló után továbbra is a Keleti csoport élén a Monori SE!

A legutóbbi fordulóban a DVTK II ellen elért döntetlennel is sikerült megőrizni a tabella első helyét. Jó képességű ellenfél otthonában szereztünk értékes pontot, ami hozzásegítheti csapatunkat a céljaik eléréséhez. Az első félidőben indiszponáltan, gyengén futballoztunk, megérdemelten szerzett vezetést a Diósgyőr egy szöglet után, melyet  a második félidő elején meg is tudtak duplázni. Urbán Gábor gyorsan szépített, azonban rögtön jött a válasz, így ismét két gól volt a különbség a két csapat között. A 70. percben a játék képe és az eredmény alapján nem sokan gondolták volna, hogy feléled a Monor, de szerencsére idén nem ismernek lehetetlen feladatot. Más ritmusban kezdtek játszani, amit már nem bírt a DVTK, így előbb Tóth Ádám szerzett szép gólt, majd Bonifert remek beadását Balogh Milán fejelte a hazai kapuba, így tíz perccel a vége előtt alakult ki a 3-3-as végeredmény.

Látványos, fordulatos mérkőzésen őriztük meg május óta tartó veretlenségünket, egy kifejezetten jó ellenféllel szemben. A következő héten kétszer is láthatjuk a csapatot hazai pályán: előbb 21-én, szombaton a Tállya KSE ellen folytathatjuk a bajnoki menetelést; 24-én pedig jóval nevesebb ellenfél érkezik Monorra. A Magyar Kupa hetedik fordulójában az élvonalbeli Debrecen VSC ellen okozhatunk vaskos meglepetést! Mindkét meccsre várják a szurkolókat, hajrá Monor!