Tizedik évadát kezdi a Vigadó Kulturális és Civil Központ

2017. szeptember 12., kedd, 12:25

Idén tíz éve, hogy Monor Város Önkormányzata megalapította a város kulturális életéért felelős Vigadó Nonprofit Kft.-t.  Az ízlésesen felújított, több mint száz éves Vigadó épületében és városunk számos pontján igyekeznek élettel megtölteni Monor közösségi tereit a kulturális területen dolgozó szakemberek. 

Évről-évre új és megújuló rendezvények jelennek meg a monori szabadtéri programok között: Borvidékek Hétvégéje, Mozdulj MonorON sportnap, Monori Mikulás; idén pedig a FröccsSzombat várta újdonságként az érdeklődőket. A szakemberek beltéri rendezvényekre igyekeznek országosan elismert művészeket Monorra hívni. Ennek jegyében a következő hónapokban is változatos kínálat várja a monori lakosokat és az ide látogatókat. Szeptemberben új műfaj, a stand-up comedy mutatkozik be a Vigadó Dísztermének falain belül. Megemlékeznek az idén 70 éve született Máté Péterről valamint filmvetítést láthatnak egy manilai jótékonysági misszióról is.

Visszatérő vendég lesz Monoron Müller Péter egy bizonyosan teltházas előadással; Gayer Ferenc és Pleszkán Écska egy fergeteges boogie-woogie esttel. Természetesen a gyerekek és idősebbek részére is kínálnak majd szórakozási lehetőséget Monoron az ezer pince városában. A 2017. év második felének monori programfüzete már letölthető a Vigadó Kulturális és Civil Központ honlapjáról: www.vigadokft.hu.