Fölényes hazai győzelemmel tartottuk meg listavezető pozíciónkat

2017. szeptember 4., hétfő, 10:04

Sorozatban három győzelmet ért el az NBIII Keleti csoportjában szereplő felnőtt labdarúgó csapatunk, aminek köszönhetően pontelőnnyel vezetjük a bajnokságot! A szombati, második hazai mérkőzésünkön a tavaly még másodosztályú Cigánd együttesét fölényesen, 6-0 arányban győzte le a kék-fehér csapat.

Négy fordulót követően pontelőnnyel vezeti a Monori SE a Keleti csoportot. Forrás MLSZ adatbank

A remek kezdésnek hála, egyedüli veretlen csapatként állunk a bajnokságban. A szezon első fordulójában elért döntetlen óta, immár három győzelmet számlál csapatunk jó sorozata. Két hazai meccsünkön 10-0-s gólkülönbséget értünk el, hiszen a mostani nyertes csata előtt a Balassagyarmat ellen nyertünk 4-0-ra. A két hazai mérkőzés között Tiszaújvárosból is három ponttal tértünk haza (3-2). A szakvezetőség azon szándéka, hogy a támadójáték erősítése volt a fontos az igazolásokkal, maximálisan beigazolódni látszik!

Horváth Dávid edzői összegfoglalója a legutóbbi fordulót követően: – Szinte tökéletes mérkőzést produkáltak a játékosok, egyedül az első gólunk után esett vissza pár percre az iram. A második félidei támadójátékról pedig csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni! Az ilyen játék kötelezi is őket arra, hogy későbbiekben is hasonló motiváltsággal és koncentráltsággal lépjenek pályára.

Horváth Dávid vezetőedző. Fotó: Szabó Kriszti I monorse.hu

Reméljük mi is a legjobbakat, az már most látszik, hogy a tavalyi ezüstérmes szezon megismételhető, sőt ilyen teljesítménnyel akár még szebb érem is lehet a szezon végére! Folytatás hétvégén a szintén jól kezdő Putnok otthonában, majd az idegenben eddig 0 pontos Nyírbátori FC érkezik szeptember 17-én. Hajrá Monor!