Döntetlennel kezdte szereplését a Monori SE

2017. augusztus 16., szerda, 08:42

Rangadóval indult a szezon, hiszen vendéglátónk jelentősen megerősödött a tavalyi évhez képest és hozzánk hasonlóan a bajnokság megnyerését tűzte ki célul. Kifejezetten futballhangulat uralkodott a salgótarjáni Szojka stadionban, köszönhetően a szépszámú monori vendégszurkolóknak is, akiknek ezúttal is köszönjük a biztatást.

Rangadóhoz méltó iramot és kifejezetten sok helyzetet hozott a mérkőzés. Ellenfelünk már a 4. percben megszerezte a vezetést a tavaly még monori színekben játszó Bogáti 11-es góljával. Egy percre a gólra már érkezhetett volna a válaszunk, de Urbán ziccert hibázott, majd egy nagyszerű szögletkombináció után centikkel kerülte el a labda a tarjáni kaput. A félidő végén Mundi zseniális csellel hozta helyzetbe magát, de óriási helyzetben lövés helyett passzt választott, így kimaradt a ziccer. Az első félidő krónikájához hozzátartozik egy les miatt meg nem adott Ficsor gól, amely a videó felvételek alapján téves játékvezetői döntés volt. Az első félidő nagy részét helyzetekben és játékban is domináltuk, de az egyenlítés elmaradt.

A második félidőt ott folytattuk, ahol az első félidő abbamaradt, és Hunya révén gyorsan egyenlítettünk, majd a félidő közepén egyik új igazolásunk, Tóth Ádám góljával a vezetést is sikerült megszerezni. Fiatal támadónk szinte első labdaérintéséből gólt szerzett, Balogh Milán nagyszerű passzából, a gól Ádám első nb3-as gólja volt. Gratulálunk és további monori gólokat kívánunk Ádi! Sajnos sokáig nem vezettünk a mérkőzésen, mert egy perc múlva jött a tarjáni egyenlítés Oláh góljával. Az utolsó húsz perc, lüktető és kissé kapkodó játékot hozott a szurkolók legnagyobb örömére. Több hazai helyzet is adódott az utolsó percekben, de a slusszpoén monori lehetett volna. Egy kontra után három az egy ellen vezettük kapura a labdát, de Balogh Milán lövését a hazai hálóőr védte.

Összességében játékunk még alakulóban van, de biztató jeleket mutat, hogy így is sikerült egy pontot elhozni az egyik bajnokaspiráns otthonából. 6 új játékosunk is pályára lépett, akiknek gratulálunk a bemutatkozáshoz.

Jók: Zoltán Mundi végig hasznosan, agilisan és veszélyesen játszott. Hunya Krisztián játékát gólja dicséri. Ádám Tóth bemutatkozása is remekül sikerült, illetve Balogh Milán Balogh is többször megvillantotta képességeit.

Az elért döntetlen akkor lesz értékes, ha hazai közönség előtt legyőzzük a győzelemmel kezdő Balassagyarmat gárdáját, remélhetőleg népes hazai közönség előtt!

Forrás: monorse.hu