VEKOP felhívás!

2017. július 21., péntek, 10:59

Monor Város Önkormányzata

Monor, Kossuth L. u. 78-80.

Tel: (29) 612-300

www.monor.hu

 

 

Monor Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

felhívást

tesz közzé a VEKOP-7.2.2-17. jelű, „Az alapellátás és népegészségügy rendszerének átfogó fejlesztése – népegészségügy helyi kapacitás fejlesztése” című pályázat keretében pályázatot benyújtani szándékozó, a térségben működő egészségügyi szolgáltatók részére az alábbiak szerint:

Kérjük a fenti pályázatot benyújtani szándékozó egészségügyi szolgáltatókat, hogy pályázatuk előzetes koncepcióját – az Önkormányzatunkkal történő együttműködési szerződés jóváhagyása érdekében - 2017. augusztus 7. napjáig az ugrin.daniel@monor.hu e-mail címre, vagy személyesen, illetve postai úton a Monori Polgármesteri Hivatal, Titkárság 2200 Monor, Kossuth L. u. 78-80. címre eljuttatni szíveskedjenek!

Tájékoztatjuk a Tisztelt Egészségügyi Szolgáltatókat, hogy Monor Város Önkormányzata a Képviselő-testület 397/2017. (VII.13.) számú döntésének megfelelően a fenti pályázat benyújtásának lehetőségével nem kíván élni, így arra az egészségügyi szolgáltatóknak biztosít lehetőséget. A fenti határidőig benyújtott pályázatok koncepciói alapján a pályázni kívánó egészségügyi szolgáltatóval történő, a pályázat megvalósítása keretében szükséges együttműködésről a 2017. augusztus 10. napján megtartásra kerülő képviselő-testületi ülésén dönt.

 Monor, 2017. július 21.

dr. Zsombok László polgármester
Monor Város Önkormányzatának
képviseletében