Remek eredményeket értek el a Monori SE korosztályos úszói az országos bajnokságon

2017. július 6., csütörtök, 11:24

Június végén Debrecenben rendezték meg a 9 éves lányok és a 9-10 éves fiúk számára kiírt nemzeti megmérettetést. Az országos bajnokságokat tekintve az utóbbi évek legjobb monori eredményét szállították a fiatal lányok, akik hatalmas versenyben szerezték meg a 4x50m leány gyorsváltóban az országos 4. helyezést! A Bock Kamilla, Domsits Réka, Szabó Dóra, Barta Bianka összeállítású váltónk a Tatabánya, Kőbánya SC és a Győri Úszó SE mögött csapott be a célba, olyan nagy múltú csapatokat megelőzve, mint a TFSE, Keszthely, Szeged, Kecskemét és Budafok.

Korosztályuk 4x50 méteres gyorsváltó számában az ország negyedik leggyorsabb csapata

A versenyen Monori SE Úszó szakosztályából a három nap folyamán összesen hat versenyúszó szerepelt akik előzetesen teljesítették az induláshoz szükséges szintidőket: Bock Kamilla(2008), Szabó Dóra(2008), Domsits Réka(2008), Barta Bianka(2009), Nagy Máté(2007), Szabó Kristóf(2007). Az összesen 11 számban induló kis csapat teljesítményének köszönhetően városunk kék-fehér sportegyesülete a 64 induló egylet között a 39. helyen zárt.

Gratulálunk a résztvevőknek és az őket felkészítő edzőknek! Hajrá Monor! Forrás: Monori SE Úszó szakosztály facebook oldala