Újabb monori sportolóért szoríthatunk az országos versenyek felnőtt mezőnyében

2017. május 15., hétfő, 13:42

Megkezdődött a kajak-kenu versenyszezon, így újabb monori sportolóért szoríthatunk a felnőttek mezőnyében. Molnár Rebeka eddig a korosztályos világversenyeken szerepelt sikerrel, az idei évtől kezdve rendszeresen láthatjuk majd a felnőtt mezőnyben. A Lágymányosi Vízisport Egyesület 19 éves kenusa három számban is szerepelt a hétvégi szegedi rangsoroló versenyen.

Molnár Rebeka (balról a 4.) és Bonyai Regina (balról a 3.) megnyerték a C2 200 méteres távot! Fotó: Magyar Kajak-Kenu Szövetség facebook oldala

A versenyen egyéni számban és párosban is indult társával Bonyai Reginával. A párosok versenyeiben remekül szerepeltek, a kenu kettesek 200 méteres távját megnyerték. A 2020-as olimpián női számként debütáló 500 méteres páros távon másodikként értek célba. Rebeka az egyéni 200 méteres versenyben – ami szintén olimpiai szám lesz – az 1-es pályán evezve hatodik helyen ért célba.

Gratulálunk az eredményekhez, biztató kezdés az első felnőtt szezonban, mindezt az érettségi vizsgák mellett teljesítve! További sikeres felkészülést kívánunk, hajrá Rebeka, hajrá Monor!