Második helyen zárja az NBIII Keleti csoport küzdelmeit a Monori SE

2017. május 30., kedd, 07:07

Egy forduló még hátravan a bajnokságból, azonban az utolsó hazai mérkőzésen biztossá vált az ezüstérem megszerzése a kék-fehér gárdának! Szombaton a Salgótarján csapatatát győztük le 4-2 arányban, amivel biztossá vált, hogy a dobogó második fokán végez az együttes.

A csapat házi gólkirályát, a most is betaláló Urbán Gábort köszöntik a társak.
Fotó: monorse.hu I Szabó Kriszti

Ez az év megmutatta, hogy átgondolt, szisztematikus igazolásokkal, remek szakmai munkával, kisebb költségvetésből is nagy eredményeket lehet elérni! Középcsapatként közel 10 új játékost igazolt nyáron az egyesület vezetése, kevesen gondolták, amit ők a fejükbe vettek: egy kigondolt koncepciót követve, hitelesek játékosokat igazolva is lehet jó eredményt elérni. Mindenki hitt a sikerben, az eredmények pedig gyorsan nagybetűs csapattá kovácsolták a társaságot, ami szombaton egy fordítást követően ezüst érmet eredményezett! Ennek a munkának köszönhetően Monor felkerült a futball térképre, az ország legjobb negyven csapata között találjuk magunkat, megelőzve nagyvárosok, megyeszékhelyek csapatait!

A csapat együtt köszönte meg a monori szurkolók egész éves buzdítását.
Fotó: Szabó Kriszti I monorse.hu

Horváth Dávid edzői értékelése: – Az első félidőben ötlettelenül, rosszul futballoztunk, ráadásul hátrányba is kerültünk a szünet előtt. Azonban a második játékrész, az egyik legjobban sikerült 45 percünk volt ebben a bajnokságban. Megérdemelten nyertük meg a mérkőzést ezzel az utolsó fordulótól függetlenül biztos, hogy ezüstéremmel zárunk. A monori labdarúgás elmúlt másfél évtizedének legjobb helyezését értük el, amire nem csak mi, hanem a szurkolóink is büszkék lehetnek. Gratulálok a csapatnak!
Forrás: monorse.hu