Ismét programokban gazdag hétvége várja Monoron az érdeklődőket

2017. május 17., szerda, 08:20

Május 19-én pénteken, 17 órától kezdődik a Szarmaták Monoron című előadás a Vigadóban. A Monorért Baráti Kör és a Vigadó Kulturális és Civil Központ által  közösen szervezett programon részleteket hallhatnak a város határában lezajlott régészeti munkákról. 18 órától Bor Ivót köszönthetik a város főterén, aki már a júniusi Borvidékek Hétvégéje rendezvényre érkezett a városba! A névnapi köszöntő részletei Monor facebook oldalán olvasható: Ivó napi villámcsődület.

Másnap, szombaton reggel újra Strázsahegyi Tekerő amatőr terep-kerékpár verseny. Több korosztályban indulnak majd a versenyek a Bacchus térről délelőtt 9 órától. A család minden tagját várják, hiszen vetélkedők és kézműves foglalkozások teszik érdekesebbé a futamok között a programot!

Délután 16 órától kezdődik az idén 50 éves Monori Zeneiskola jubileumi műsora. Az intézménnyel közösen várunk mindenkit a programra, melyben közreműködnek a zeneiskola tanulói, tanárai, Gyöngyharmat kórusa valamint a Balmazújvárosi Bekton Ifjúsági Fúvószenekar és Mazsorett Együttes.