Idén is megválasztják Monor Jó Tanuló - Jó Sportolóit

2017. május 23., kedd, 06:08

Monor Város Önkormányzata 2017. évben immár tizedik alkalommal ír ki pályázatot a "Monor Város Jó Tanulója - Jó Sportolója" cím elnyerésére. A pályázat célja az értékteremtés azáltal, hogy a kimagasló teljesítményt, annak mindenkori elismerését megmutassuk a fiataloknak, illetve szeretnénk ezen teljesítményeket tovább motiválni az újabb magas célok, további eléréséért.

A címre felterjeszett diákok  az alábbi korcsoport szerint részesülnek elismerésben:
- általános iskolai tanulók esetében 3 fő részére adható ki a díj;
- középiskolai tanulók esetében 1 fő részére adható ki a díj;

A cím elnyerésére azok a tanulók terjeszthetőek fel, akik a 2016/2017. tanévben:
- a félévi és év végi értékelésnél egyaránt 4,50 vagy annál magasabb tanulmányi átlagot produkáltak.
- 2016. július 1. és 2017. június 30. között az adott sportági szakszövetségek hivatalos megyei, területi vagy országos bajnokságán, illetve minősítő versenyén, vagy nemzetközi versenyen eredményesen szerepeltek
- és monori lakosok.

Felterjesztést tehet a pályázó szülője, gondviselője, testnevelője, edzője illetve annak az oktatási intézménynek a vezetője, ahol a pályázó az adott tanévben a tanulmányait folytatta, legkésőbb 2017. június 30. 12 óráig. 

Az értékelési szempontrendszert is tartalmazó pályázati kiírást letölthetik honlapunkról az alábbi linkre kattintva: Monor Város Jó Tanulója - Jó Sportolója kiírás.

A pályázati adatlap letölhető honlapunkról (pályázati adatlap), valamint személyesen igényelhető a Polgármesteri Hivatal 129-es irodájában Burján Sándor ügyintézőtől. További információ kérhető a 06-29/612-305-ös telefonszámon.