Végre idegenben is győzni tudott a Monori SE

2017. április 11., kedd, 08:58

A tavaszi negyedik idegenbeli mérkőzésen sikerült három pontot szereznie az NBIII-as csapatunknak.

A kapkodó, sok pontatlansággal fűszerezett első játékrészben, csapatunk dominált, de a hazaiak két ziccert is ki tudtak alakítani veszélyes kontratámadásokkal. Monori oldalról különösen Sárközi volt aktív, aki több helyzet kialakításában, de sajnos azok elhibázásában is jeleskedett. Továbbá már-már megszokott módon Balansecu révén a bal oldalunk volt lendületes.

 A második félidő két Bogáti szabadrúgással indult, az elsőt még bravúrral hárította a hazai kapus, ugyanakkor a 49. percben már tehetetlen volt: Bogesz 25 méterről nagyszerűen tekert a rövid felső sarokba. (0-1) Sokáig nem örülhettünk a vezetésnek, ugyanis Andorkó egy monori védelmi hibát kihasználva pár perc múlva egalizált. (1-1) A gyors egyenlítés megzavarta a monori fejeket, többször is érthetetlen hibákat követtünk el. Horváth Dávid vezetőedző is érezte hogy bele kell nyúlni a mérkőzésbe, cserékkel frissített, amelynek meg is lett az eredménye. Az utolsó tíz percben ismét veszélyesen kezdtünk futballozni, emberelőnybe is kerültünk, majd a győztes gólt is megszereztük: egy gyors szabadrúgást követően Bogáti centerezett pontosan, és Bonifert gyönyörű félolló-mozdulattal emelt a kapuba, ezzel megszerezve a nagyon fontos, győzelmet érő találatot! (1-2)

Az újabb győzelemnek és a vetélytársak botlásának köszönhetően még mindig van remény a bajnoki cím megszerzésére. Ehhez következő lépésként, hazai pályán biztosan le kell győznünk az élvonalbeli DVSC második csapatát. A mérkőzés vasárnap 16:30-kor kezdődik, hajrá Monor!

Forrás: monorse.hu