Kiharcolt, fontos győzelem a hétvégi fordulóban

2017. április 25., kedd, 08:04

Ismét 1-0-ás győzelmet aratott a Monori SE férfi labdarúgó csapata a remek formában levő ESMTK ellen. Ellenfelünk hat meccses veretlenségi szériáját szakítottuk meg, szervezett, fegyelmezett játékunkkal.

Az első félidő kiegyenlített küzdelmet hozott. A csapatok keresték a fogást, kevés helyzet alakult ki, a küzdelem dominált. Ilyen előzmények mellett lélektanilag a legjobbkor sikerült megszereznünk a vezetést. A 43. percben Balanescu beadását Hunya gyönyörű fejessel továbbította kapura, megszerezve a nagyon fontos vezető gólt. Ide kapcsolódó statisztika: ebben a szezonban még nem kaptunk ki, ha sikerült megszereznünk a vezetést.

A gólszerzőt köszöntik a csapattársak. Fotó: monorse.hu I Szabó Kriszti

A második félidőben előnyünk tudatában játékunk visszaesett. Az ESMTK került meddő mezőnyfölénybe, de igazi a helyzetet csak egyet tudott kialakítani a mérkőzés végén. Márpedig azt tudjuk, hogy ebben az évben egy helyzet ellenünk kevés. Bozsó ismét óriásit védett,  hozzásegítve zsinórban negyedik győzelméhez csapatunkat.

Ha nem is a legszebb játékkal, de újra nyertünk az egyik legjobb formában levő csapat otthonában. Az eredmények mind azt mutatják, hogy remek munkát végeznek a fiúk, még akkor is ha ez nem a leglátványosabb játékkal párosul Ismét a 2. helyen állunk, a bajnokságban a legkevesebb gólt kaptuk! Az egyesület vezetése töretlenül hisz a bravúrban, ilyen nagybetűs CSAPAT meg tudja nyerni akár az összes meccsét és az elég is lehet! Mi tegyünk meg mindent, a többi már a listavezető Kazincbarcikán múlik... HAJRÁ MONOR!

Forrás: monorse.hu