Győzelmekkel zárták a múlt hétvégét labdarúgó csapataink

2017. április 6., csütörtök, 09:30

A Monori SE minden felnőtt és utánpótlás focicsapata sikerrel vette az aktuális bajnoki fordulót. Köztük a dobogós helyért küzdő NBII-es női és NBIII-as férfi csapat is.

A férfi első csapat az MTK II együttesét fogadta. Az első félidő nagy részében mezőnyjáték zajlott, amely során fizikálisan erősebb és rutinosabb csapatunk kerekedett fölénybe. A 21. percben Balanescu verte meg őrzőjét, középre centerezett, ahol Karacs fejesét az ellenfél kapusa bravúrral hárította, a kipattanót azonban közelről Katona a kapuba fejelte. A félidő utolsó percében még egy nagyszerű támadást követően Bogáti került ziccerbe, de Bese óriási védéssel meccsben tartotta az MTK-t. Védekezésünket dicséri, hogy az első játékrészben Bozsónak nem kellett védést bemutatnia.

A második félidőben már támadóbban lépett fel a kis-MTK, de védekezésünk vasárnap nagyon rendben volt. Két nagyobb vendég helyzetet jegyezhettünk a mérkőzés alatt: első esetben Bozsó hárította a ziccert, majd amikor már kapusunk is verve volt, Katona mentett bravúrosan. Monori oldalról is két óriási helyzetet láthattak a szurkolók a végjátékban. Újabb gól azonban egyik oldalon sem esett, így a múlt heti fájó vereséget követően sikerült javítani remek, hazai szurkolóink előtt.

Az NBII-ben szereplő női csapat


További eredmények:

Női NBII - Vasas Femina - Monor 0-4
Mende - Monor II 0-7
U14 Dabas - Monor 1-3
U15 Dabas - Monor 0-2
U19 Monor - Kelen 3-2

Forrás: monorse.hu