Monori arany- és ezüstérem az országos birkózó diákolimpián!

2017. március 6., hétfő, 10:16

Két nap alatt több mint 300 korosztályos birkózó mérte össze tudását az országos diákolimpia döntőjében Soltvadkerten. A diák és serdülő korcsoportban remekül szerepeltek a Monori SE birkózói: egy arany-, egy ezüstérem és egy ötödik hely a hétvége eredménye.

A két napos esemény legnagyobb sikerét Pénzes Péter, a József Attila Gimnázium diákja érte el. Ő a serdülő kötöttfogásúak versenyének győztese az idei versengésben a 85 kg-os súlycsoportban! Egy korosztállyal és néhány súlycsoporttal lejjebb is sikerült dobogóra állnia monori diáknak. A III. korcsoport 46 kg-os versenyében Fekete Sándor, a Kossuth Lajos Általános Iskola diákja ezüstérmet szerzett.

Jól szerepelt továbbá Kellner Dániel, aki az 54-kg-osok között ötödik helyet szerzett. Dicséret illeti az országos döntőbe jutott további fiatal versenyzőket Haász Patrikot és Otrokocsi Attilát is. Mind az öt birkózó a Monori SE színeiben készül, edzőik Komáromi Tibor, Bajkai Lajos és ifj. Balatoni Mátyás. Minden résztvevőnek és az őket felkészítőknek gratulálunk, HAJRÁ MONOR!