Forgalmi rend változás a sportcsarnok építési területének közelében

2017. március 3., péntek, 11:52

Ezúton is tájékoztatjuk a környék lakosságát és az érdeklődőket, hogy életbe lépett néhány forgalmi rend változás a Balassi Bálint utcában és a leendő sportcsarnokkal szomszédos területeken. A korlátozásokra főként a balesetveszély csökkentése és az esetleges forgalmi fennakadások elkerülése miatt van szükség.

Várhatóan az idei év végéig lezárták a Balassi Bálint utcát a Dr. Gombos Matild Egészségház és a Lőcsei utca közötti szakaszon. Természetesen az egészségház parkolója zavartalanul megközelíthető, így a rendelő működését a korlátozás nem érinti. A közeli Nyitrai utca átmenetileg zsákutca lett, kizárólag a Pozsonyi lakótelep felől közelíthető meg. Ezen felül megállni és várakozni tilos a Balassi Bálint utca Szakorvosi Rendelőintézet utáni szakaszán, a páratlan (jobb) oldalon. Ez a korlátozás nem vonatkozik a kapubeállókra.

A kivitelező és a Monori Városfejlesztő Nonprofit Kft. szeretné felhívni a figyelmet, hogy az építési területen a balesetveszély miatt, gyalogosan és kerékpárral is tilos az áthaladás! Az esetlegesen okozott kellemetlenségekért elnézésüket és megértésüket kérjük!