Tizedik, jubileumi évadára készül a Vigadó Kulturális és Civil Központ

2017. február 22., szerda, 15:37

Idén lesz tíz éves évfordulója a város kulturális életéért felelős Vigadó Nonprofit Kft. alapításának. A 2006-2007-ben felújított, több mint száz éves Vigadó épületét és a város számos pontját élettel megtöltő társaság munkatársai kiemelten készülnek az idei évre.

Az elmúlt években folyamatosan új és megújuló rendezvényeket kialakító kollektíva 2017-ben is országosan elismert művészekkel pezsdíti fel a város életét. Sok más ismert előadó mellett szintén évfordulókat ünneplő programokat igyekeznek városunkba hívni.  Tavasszal ismét nagykoncertet szerveznek a Piac-és Fesztiválcsarnokban: májusban Monorra érkezik a legendás Fenyő Miklós, így városunk is része lesz az országos FENYŐ Jubileum 2017 turnénak. Március 15-én a Jászai Mari-díjas Sasvári Sándor ad ünnepi műsort, aki idén ünnepli 60. születésnapját.

Emellett az 50 éves Pál Feri atya előadása, a 25 éve működő Ladánybene27 zenekar szabadtéri fellépése és Máté Péter születésének 70. évfordulóján szervezett koncert is biztosan sok érdeklődőt vonz majd a következő hónapokban. A Vigadó 2017. első félévre szóló programfüzete már megjelent, keressék a Vigadóban, a városi intézményekben; illetve elektronikus formában letölthető az alábbi linkre kattintva: 2017. I. félév programfüzet.