Listavezetők hete felnőtt sportcsapataink számára

2017. február 24., péntek, 09:47

A felnőtt női kosarasok hétfőn győzelemmel kezdték a menetelést a megyei bajnokságban, a tavalyi bajnoki döntőben felülmúlt OSE Oroszlányok csapata ellen. Az idei szezonban egyszer már találkoztak a csapatok, akkor Oroszlányban a jól játszó hazaiak hét pontos vereséget mértek kék-fehér együttesünkre. A hazai mérkőzés előtt tehát a monoriaknak is volt miért visszavágni, a nyolc pontos győzelem eléréséért léptek pályára. A tervezett nyolc pontos sikert bőven túlszárnyalva, 61-40 arányban győzött a Monori SE, a győzelemmel jelentős lépést tett a csapat az alapszakasz megnyeréséért. A mérkőzésről beszámolót olvashatnak az egyesület megújult honlapján is: Monori SE - OSE Oroszlányok.

A mérkőzés legjobbja, a 15 ponttal záró Varjasi Éva (labdával)

A férfi NBII-es kosarasok ma este a veretlenül a tabella élén álló Vasas csapatát fogadják. Jó hazai mérlegünk és a monori szurkolók együtt talán elég lehet egy vaskos meglepetéshez. A mérkőzés 19 órakor kezdődik a Szterényi iskola sportcsarnokában.

Holnap délután pedig a bajnoki cím szempontjából is kiemelkedően fontos rangadóra utazik az NBIII-as férfi labdarúgó csapatunk. A három ponttal előttünk álló, listavezető Kazincbarcika együttese nem tud teljes kerettel kiállni a mérkőzésre, de hétvégén Monoron is láthattuk, hogy a beugrók is képesek hibátlan teljesítményre! Két barcikai játékos (Süttő és Fekete) is a kiállítás sorsára jutott az elmúlt találkozójukon, míg Burics 5 sárga lapja miatt lesz kénytelen kihagyni a rangadót. Engel Alex játéka pedig kérdéses sérülés miatt. Nálunk Hunya Krisztián betegsége már a múlté, ő biztosan az utazó keret tagja, ahogy Bonifert Péter is bevethető lesz. Valamint teljes értékű edzésmunkát végez már, a közönségkedvenccé váló hálóőrünk, Bozsó Antal is. Az RKSK ellen kényszerűségből lecserélt Ficsor játékára is jó esély van. Eltiltottaink száma eggyel csökkent, Miholics Milán 1 mérkőzésre szóló eltiltását letöltötte az előző fordulóban, a rákosmentiek ellen.

A hazai pályán győzelemmel kezdő labdarúgócsapat a mérkőzés előtt köszönti a szurkolókat. Fotó: Szabó Kriszti