Erősít a tavaszi szezonra a Monori SE labdarúgó csapata

2017. január 25., szerda, 08:10

Az őszi remek szereplést követően új célt tűzött ki maga elé a legnépszerűbb sportág vezetése. Az eddig mutatott játékkal a bajnoki cím is elérhető, ennek érdekében a téli átigazolási időszakban új játékosokkal erősítették meg a keretet.

2017. első edzésére két fiatal, legfelsőbb osztályokat is megjárt játékos érkezett a csapathoz. Bogáti Péter 25 éves támadójátékos, a Budaörs csapatától érkezett. Technikai tudása és kreativitása kimagasló, képzettsége gyorsan a közönség kedvencévé teheti. Mészáros László szintén 25 éves, jó felépítésű, középpályán és a védelemben is használható nagy munkabírású játékos. Békéscsabán és Szigetszentmiklóson 73 másodosztályú mérkőzésen lépett pályára, hozzánk a Pénzügyőr csapatától érkezik.

Január közepén újabb érkezőről számolt be az egyesület rendszeresen frissített honlapja. Schmidt Zsolt 26 éves, jobb lábas, a pálya szélén és középen is bevethető támadó. A Pécsi MFC gárdájától érkezett hozzánk, ahol 30 mérkőzésen 29 gólt termelt.

Horváth Dávid vezetőedző így értékelt a monorse.hu honlapnak: „Az új játékosok kiválasztásában, sok más egyéb mellett, az egyik fő kritérium, hogy azonnal be lehessen építeni őket a csapatba. Bogáti Péter, Mészáros László és a most érkezett Schmidt Zsolt is megfelel ennek a kritériumnak. Zsolt mozgékonysága, gyorsasága, erősebbé teszi a támadójátékunkat, valamint az elmúlt években bizonyította, hogy a góllövéssel sem áll hadilábon. Bízok benne, hogy ezt monori játékosként is bizonyítja majd.”

Reméljük, hogy mindhárman megállják a helyüket kék-fehérben is! Az első tavaszi fordulóig már csak néhány hetet kell várni, február 18-án fogadjuk a Rákosmenti KSK csapatát. Addig is HAJRÁ MONOR!