Megkezdődött a korcsolyaoktatás

2016. december 8., csütörtök, 10:42

A jégpálya zajos sikert hozó megnyitóját követően, december 5-től megkezdődött a korcsolyaoktatás a Balassi utcai sporttelepen működő jégpályán. Az iskolai tanítási napokon az óvodai nevelés és iskolai oktatás keretein belül idén is ingyen használhatják a jégpályát a monori gyerekek.

A január 28-ig tartó korcsolyaszezonban az önkormányzat finanszírozza, a Vigadó Kulturális és Civil Központ pedig koordinálja a gyermekek korcsolyaoktatását, illetve az intézményekből busszal történő szállítást is. Az utazás ideje alatt az önkormányzat az óvodai, iskolai pedagógusaink segítségével gondoskodik a gyermekek felügyeletéről. Az oktatás idején a korcsolyaoktató felügyeli a gyermekeket és ő felel a gyermekek testi épségéért, biztonságáért, vállalja az oktatásra hozott, az oktatás idejére rájuk bízott gyermekek fokozott felügyeletét, biztonságos korcsolyaoktatásuk feltételeinek megteremtését, a balesetek megelőzését.

Az oktatásokra jelentkezni az iskolában az osztályfőnököknél, testnevelő tanároknál, az óvodákban az óvónőknél lehet. A jégpálya a nagyközönség részére az alábbiak szerint tart nyitva:

hétfőtől csütörtökig: 15-20 óráig
pénteken: 15-22 óráig
szombaton és iskolaszüneti napok alatt: 9-21 óráig
/14-15 óra között pályafelújítással/
vasárnap: 9 -20 óráig