Gólokban gazdag hazai sikerek a futballpályákon

2016. november 15., kedd, 11:25

Az elmúlt hétvégén hazai pályán szerepelt a Monori SE női és férfi labdarúgó csapata is. Mindkét együttes többgólos győzelmet ért el.

 Az NBII-es bajnokságban szereplő lányok a középmezőnyben tanyázó Videoton FC-t fogadták. Jó formájukat megtartva ismét győzelmet ünnepelhettek, 3-0 arányban diadalmaskodtak. Az idei utolsó fordulóban a harmadik helyezett Szent Mihály csapatához utaznak, győzelem esetén biztos második helyezettként várhatják a tavaszi folytatást.

Fotó: Monori SE női labdarúgó csapat facebook oldal

A férfiak az NBIII Keleti csoportjának utolsó helyén álló Újpest FC II. csapatát fogadták. A vendégek pocsékul szerepelnek idén, eddigi összes mérkőzésükön vereséget szenvedtek. Ennek megfelelően esélyesként lépett pályára a Monori SE. Az első félidőben nehezen sikerült feltörni a vendégek védelmét, a végére azonban kiütéses, 5-0 eredmény született. Ezzel a sikerrel ismét az élen áll csapatunk, a nagy rivális Kazincbarcika csapatával azonos pontszámmal. Az őszi idényből még három meccs van hátra, hazai pályán két hét múlva, november 26-án szerepel újra a csapat.       

Fotó: Monori SE facebook oldal