Monoron is köszöntötte az önkormányzat a nyugdíjasokat az idősek világnapja alkalmából

2016. október 3., hétfő, 07:45

Mint minden évben, idén is hangulatos, zenés előadással köszöntötte városunk vezetése a monori nyugdíjasokat. Az idősek világnapját követő vasárnapra szólt a nyugdíjas klubok tagjainak és az egyéni érdeklődőknek a meghívás.

A szép számú közönséget Monor polgármestere Zsombok László köszöntötte, aki köszönettel fordult a helyi idősek felé, mert tapasztalatukból a fiatalabbik is tanulhatnak. Nem csak a lakosság, az önkormányzat is szívesen kéri ki véleményüket – ahogy eddig –, a jövőben is. Fontos, hogy felismerjük azt, hogy amit az életben elértünk, azt nem csak magunknak, hanem a szüleinknek, nagyszüleinknek is köszönhetjük.

Az ünnepi program jó hangulatban folytatódott, oyan remek nótaénekesek érkeztek a színpadra mint a Magyar Arany Érdemkereszt és a Nemzetőr Tisztikereszt tulajdonosa Fényes György és a Nóta és Népdalverseny egykori első helyezettje Vígh Levente. Remek nótákkal és sok nevetéssel közel két órán keresztül szórakoztatták a nagyérdeműt, akik sokszor a művészekkel együtt dalolva, a végén vastapssal köszönték meg a műsort. A kora estébe nyúló dalolást közös fogadás és baráti beszélgetések zárták.