Méltó helyre került a Monor Közbiztonságáért Díj

2016. október 13., csütörtök, 15:38

Monor Város Önkormányzata minden évben a Monor Közbiztonságáért Díjjal ismeri el a város közbiztonsága érdekében tett kimagasló teljesítményt, vagy huzamosabb időtartamon át folytatott kiemelkedő munkásságot. 2016-ban a díjat a Monori Polgárőr Közhasznú Egyesületnek ítélte oda.

Az egyesület fontos szerepet tölt be a város életében. 40 aktív tagjukkal a Monori Rendőrkapitányság illetékességi területén található települések közül a legtöbb szolgálati órát adták a köz érdekében. Önkéntes munkájuk során többször életet is mentettek, és hasonlóan fontos az iskolák környezetében végzett jelzőőri tevékenységük.

Az esti szolgálatok mellett szinte minden Monoron szervezett esemény biztosításában közreműködnek, legyen szó kultúráról vagy sportról. Pest megyében elsőként alapítottak ifjúsági tagozatot, így az egyesület tagjainak utánpótlása is biztosított.

Monor Város Önkormányzatának nevében dr. Zsombok László adta át a díjat az októberi testületi ülésen az egyesület elnökének Nagy Zoltánnak. Az elismeréshez ezúton is gratulálunk és további jó munkát kívánunk az egyesület tagjainak!