Legyen Monor weboldala az év honlapja!

2016. október 19., szerda, 08:08

Márciusban megújult városunk honlapja, mellyel Monor vezetőinek célja volt, hogy a kötelező önkormányzati tartalmak mellett a városról szóló hírek és információk tegyék vonzóvá a weboldalt az olvasók számára. A rendszeresen frissített oldalt beszámolók, programajánlók, sporhírek teszik érdekessé, reméljük, hogy minden érdeklődő megtalálja azt a témát, ami miatt városunk honlapjára kattintott.


Az internetes oldal kifejezetten jó visszajelzéseket kapott, ezért a városvezetés úgy döntött, hogy benevezi a megújult honlapot az ország legrangosabb online marketingkommunikációs megmérettetésére Az Év Honlapja pályázatra. A versenyben  idén tizedik éve díjazzák a legjobb hazai weboldalakat immár 25 kategóriában. Az elismert szakmai zsűri és a szervezők célja, hogy példaként szolgáló honlapokat díjazzanak, melyek mutatják, hogyan kell komolyan venni az online jelenlétet, kiszolgálva ezzel az ügyfelek minden igényét.

A szakmai zsűri rangsorolása mellett közönségszavazást is hirdettek. A szavazáson Az Év Honlapja facebook oldalán keresztül, egy alkalmazás segítségével van lehetősége részt venni a facebookon regisztrált felhasználóknak.  Az alkamazást ide kattintva érhetik el (Az Év Honlapja közönségszavazás), majd az önkormányzatok és települések kategóriát kiválasztva, Monor oldalára kattintva tudnak szavazni.