Ismét remek darabbal készül a Monori Színház

2016. október 20., csütörtök, 16:58

Az október 23-i ünnepi programsorozat részeként láthatja a közönség a Monori Színház Hová tegyük Rákosi elvtársat című darabjának bemutatóját. Az öt éve működő amatőr társulat eddigi előadásai remekül sikerültek, a nyilvános főpróba alapján ismét kiváló színdarab született.

A Vigadó Dísztermében bemutatásra kerülő politikamentes politikai bohózatot Mizsei Bernadett forgatókönyve alapján dr. Patkós József, a Jászai iskola igazgatója rendezte. A helyi, amatőr színészekből álló társulat minden előadás alkalmával profi eladóművészekkel egészül ki, így lesz ez most is. Főszerepet játszik az István a király című legendás rockopera címszereplőjét alakító Pelsőczy László, további közreműködők Bessenyei Emma és Medve József.

Az ünnepi bemutatóra korlátozott számban még kaphatóak jegyek, de annak sem kell csüggednie, aki nem tudja megnézni az első előadást. A darabot többször láthatják majd Monoron és a környező településeken is. A programot az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulójára létrehozott Emlékbizottság támogatja.