Idegenben nyert rangadót az NBIII-ban a Monor SE

2016. október 24., hétfő, 16:00

Felnőtt labdarúgócsapatunk listavezetőként látogatott a második helyezett Putnok otthonába szombaton, így joggal sorolták rangadó kategóriába a monori szurkolók a vendégjátékot.

A hetek óta a tabella élén vitézkedő együttesünket nehéz pálya fogadta, jelentős mennyiségű csapadék hullott a mérkőzést megelőzően. Mint azt várni lehetett a mérkőzés első félidejében látványos játék nem alakult ki, inkább a mezőnyharc és a kiegyenlített játék volt a jellemző. Több megugrásunk volt a szünetig, azonban a befejezésekbe rendszeresen hiba csúszott.

Fotó: www.monorse.hu

A második játékrész nagy hazai helyzettel indult, de szerencsénkre a putnoki játékos hibázott. Nem úgy mint csapatunk gólzsákja Urbán Gábor, aki az 55. percben egy szöglet után kapuba talált. A vezetés birtokában lehiggadt csapatunk és hat perccel később egy gyors kontrát követően Urbán duplázott! Két gólos vezetésünk birtokában hátrébb húzódtunk, amit a Putnok a 79. percben ki is használt és szépített. Az utolsó tíz percben szervezetten játszottunk, őriztük a vezetésünket, így a hazaiak előtt már nem alakult ki több helyzet.

Fontos három pontot szereztünk jól szereplő riválisunk otthonában. Reméljük, hogy hazai pályán is újra győzelmet ünnepelhetünk:  a két ponttal mögöttünk álló Jászberény csapata érkezik szombaton. Komoly erőpróba vár tehát csapatunkra a 14:30-kor kezdődő találkozón.  HAJRÁ MONOR!