Remekül szerepelnek a Monor SE felnőtt labdarúgó csapatai

2016. szeptember 30., péntek, 07:07

A Fehér Tamás edzette női csapat az NBII-ben három győzelem mellett egy vereséget ért el eddig az idei szezonban. Legutóbb éppen a fővárosi Vasas csapatát múlták felül 6-0 arányban. A mérkőzés érdekessége, hogy csapatunkban mesterhármast ért el az a Gólik Fruzsina, aki tavaly még az ellenfél csapatát erősítette. Eközben a Vasas játékosa a monori Burján Nóra, aki súlyos sérülését követően lábadozik, így nem léphetett pályára. A lányok legközelebb szombaton, a középmezőnyhöz tartozó Videoton otthonában szerepelnek.

Fotó: Monor SE Női labdarúgó csapat hivatalos oldala

Szintén szombaton játszik a hibátlan szeptembert záró férfi csapat. Ebben a hónapban mind a négy bajnokiján győzni tudott Horváth Dávid együttese, így pontelőnnyel vezeti csoportját. Legutóbb épp az MTK otthonában ért el sikert a csapat. Házi gólkirályunk, Urbán Gábor egykori első osztályú klubjának utánpótlás csapatát 1-0 arányban múlta felül az együttes. Október 1-én 16 órától a Hajdúböszörményi TE csapatát fogadjuk, és ellenük őrizhetjük meg hibátlan hazai mérlegünket!

Reméljük, hogy simább meccs vár a hazai szurkolókra, mint legutóbbi alkalommal! Emlékezetes meccsen, emberhátrányban, büntetőt hibázva, a hosszabbítás perceiben sikerült akkor győzni, bízunk benne, hogy újabb remek játékkal folytatódik a jó sorozat! HAJRÁ MONOR!

Monor SE - Tállya mérkőzés végén köszönti a csapat a gólszerzőket