Az őszi időszak kezdetével hagyományosan sok rendezvényre várják az érdeklődőket Monoron

2016. szeptember 6., kedd, 13:48

A következő szombaton 10-én a helyi "kék lámpások" bemutatókkal, közös főzéssel, kipróbálható eszközökkel várnak mindenkit a sportpályán. Ugyanezen a napon a református nagytemplom gyülekezete is családi napot tart, mely során közelebbről is megismerkedhetnek a közösség életével. Másnap mindenkit vár Közép-Európa egyik legnagyobb kisállat vására, a Monori Börze a vásártéren.

Következő héten 16-án újra Autómentes Nap a városi uszoda parkolójában! 15 órától KRESZ vetélkedőt és totót tartanak a Monori Rendőrkapitányság munkatársai. Lábhajtású gokartozási lehetőség, fa körhinta, népi játékok, ördöglakat, labirintus, óriás buborékfújás, légvár, trambulin várja a családokat. 18 órától közös éneklésre, daltanulásra várjuk a gyereket: „MESE KOCSI” címmel hallhatnak zenés összeállítást neves költőink gyermekverseiből és dalaiból.

17-én szombaton délelőtt ismét megrendezésre kerül az egészségnappal egybekötött Anyatejes világnap a Védőnői Szolgálat és a Közös Út Cukorbeteg Egyesület szervezésében. Mindenkit szeretettel várnak 9 és 12 óra között a monori Művelődési Házban!

Szeptember utolsó hétvégéjén pedig újra a sporté a főszerep, Mozdulj MonorON! Katus Attila aerobic világbajnokkal! A rendezvény célja, hogy együtt mozduljON meg Monor, minden, mozgás és futás iránt érdeklődő együtt, közösségi élményként sportolhasson ezen a napon szeptemberben is. Tegye próbára ügyességét: rekeszépítés és különleges kipróbálható kerékpárok várnak majd az érdeklődőkre. A közreműködő sportolók segítségével belekóstolhatnak a tenisz szépségeibe és a jógát is kipróbálhatják majd!

Reméljük, hogy szeptemberben is minden monori és városunk iránt érdeklődő talál kedvére való közösségi programot a városban!